Vino sa iti bei cafeaua sau sa iei micul dejun cu prietenii la ToolHouse Makerspace Sibiu!

Mica noastra bucatarie iti ofera spatiul necesar pentru a face o pauza de la proiectul super important la care lucrezi. Iti punem la dispozitie un spatiu special amenajat pentru masa, unde poti sta linistit sa iti savurezi micul dejun, pranzul sau chiar cina.

Pofta buna!

Ti s-a facut foame si ai vrea sa iti pregatesti un sandwich rapid? Poti veni cu ingredientele de acasa, le pastram in frigider si le poti manca in pauza!

De asemenea, poti veni cu o caserola de mancare gatita si sa iti incalzesti pranzul la cuptorul nostru.

De fapt, hai sa-ti mai dam o idee! Ce parere ai avea de o seara de filme in sala de conferinte? Sau de un Pizza Party? In mica noastra bucatarie primim orice idee!

Ti s-a facut sete?

La noi vrem sa te simti ca acasa. Chiar daca atelierul nostru dispune de aparatura care ar putea incalzi un ceai prin rezonanta magnetica (glumim), iti punem totusi la dispozitie un spatiu unde iti poti prepara o cafea sau un ceai si sa le savurezi ca in reclame. 

Zilele calduroase nici nu le vei simti la noi in atelier, iar frigul iernii va ramane totusi afara. In bucatarie iti poti prepara atat un ceai cald, cat si o limonada, citronada sau un pahar de apa rece cu Vitamina C.

Da, iti oferim apa fierbinte si pentru un Coldrex, daca esti racit!

 

 

 

 

Lasă un răspuns