Aici poti realiza proiectele ce nu necesita scule speciale.

Ai acces la o masa de lucru si, pe langa multitudinea de scule de mana, poti folosi toate uneltele mici (desktop) disponibile.

In 100 mp sunt 8 mese libere unde au loc pana la cate doua persoane pe masa, care pot fi folosite pentru orice proiect nu necesita unelte statice.

Poti asambla componentele pe care le-ai facut intr-unul din atelierele de prelucrare a lemnului sau metalului, poti lucra la noul tau site sau robotel, poti impaturi tricourile pe care tocmai le-ai imprimat, etc etc.

Tot aici sunt si cinci statii de lucru specializate:

  • un atelier de electronica in care pot lucra pana la 6 oameni simultan dar in caz de nevoie gasim o solutie si pentru mai multi
  • statie de imprimare pe textile, ceramica, etc
  • statie de croitorie: o masina de cusut, una de surfilat, una de brodat CNC
  • statie de printare 3d
  • statie de frezare si pregatire pentru taiere laser

Oferim internet si curent dar nu si workstation-uri. Va trebui sa vii cu laptop-ul (sau PC-ul) tau daca proiectul o impune.

PC-urile din sala sunt pentru taskuri speciale (controller CNC, LaserCutter, imprimante, etc), ele nu pot fi folosite ca si workstation-uri.

Ca regula principala, statia de lucru trebuie curatata dupa ce ai terminat treaba.

Evenimente

De obicei in weekend se vor tine evenimente atat dedicate membrilor cat si publicului. Acestea pot perturba lucrul membrilor la proiectele lor private.

Ocazional vor fi evenimente cu acces limitat care vor ocupa integral sala timp de o zi sau doua. Pe durata acestora accesul membrilor in sala va fi restrictionat. 

Daca doresti sa tii un eveniment aici, contacteaza-ne.

Lasă un răspuns